sop turqouise.jpg
header4.jpeg
header6.jpeg
header5.jpeg
header7.png

Spinnen verdrijven

Ondanks dat spinnen erg nuttig zijn in de natuur, vormen zij vaak een grote bron van ergernis en overlast in de buurt van vakantie verblijven, woningen en bedrijfspanden. Met name woningen in de buurt van weilanden of water kunnen hevige overlast ondervinden, maar ook in nieuwbouwwijken kunnen spinnen een ware plaag vormen. Naast de spinnenwebben op bijvoorbeeld kozijnen en ruiten, veroorzaken de uitwerpselen hardnekkige vlekken die de kozijnen of gevelbekleding aantasten. En... hoeveel mensen zijn er bovendien niet bang voor spinnen ?

Spinnen: beschermde diersoort

Sinds een aantal jaar is de spin een beschermde diersoort in Nederland, het verdelgen / doden van spinnen met gif (‘spinnen spuiten’) is dan ook bij wet verboden. Daarnaast is bestrijding met gif ook nog eens erg slecht voor de gezondheid! 

Verdrijven

Schoonmaakbedrijf Dennis maakt gebruik van een speciaal uitgetest middel. Het meest krachtige bij de wet toegestane middel in Nederland. Ons middel  is geen spinnenbestrijdingsmiddel, maar een 100% biologisch en milieuvriendelijk product  om overlast van spinnen te voorkomen. Wij verdrijven de spinnen! Nadat het oppervlak geïmpregneerd is blijft een onzichtbaar vuilafstotend beschermlaagje achter. Op dit beschermlaagje willen, maar kunnen spinnen ook geen nesten of spinnenwebben bouwen! Ons middel is 100% onschadelijk voor mens en dier, en laat geen sporen na op ramen, kozijnen etc.

Drievoudige werking

  •           spinnen en andere insecten worden geweerd
  •           uitwerpselen en andere vervuiling worden afgebroken ( Webben en nesten etc. )
  •           de ondergronden worden voorzien van een vuilafstotende beschermlaag

Drie maanden bescherming

Na het aanbrengen van de vloeistof zijn oppervlakten 3 maanden volledig beschermd. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de omvang van de spinnenpopulatie heeft het middel een nawerking tot 6 maanden. Bijkomend voordeel is andere insecten (vliegen, muggen etc.) ook niet van de beschermlaag houden, en dus ook niet op de behandelde plaatsen gaan zitten, of nestelen!

Spinnennesten

Als in het voorjaar de zon gaat schijnen komen spinnennesten uit, hét moment voor de  eerste behandeling. In het najaar gaan de vrouwtjes paren, en is de spin op zijn sterkst. Door in het najaar wederom uw woning of bedrijfspand te laten behandelen wordt voorkomen dat de spinnen nieuwe nesten gaan bouwen. Bij het behandelen voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

  •          Het met een ragebol verwijderen van spinnen, hun nesten en webben;
  •          Het aanbrengen van ons spin verdijvingsmiddel met een (lage) drukspuit / nevelspuit.

Reinigen van kozijnen of dakkapel 

Uiteraard is een behandeling goed te combineren met een reinigingsbeurt van bijvoorbeeld de kozijnen, dakkapel of serre! Nadat de schoonmaakwerkzaamheden zijn uitgevoerd worden de schoongemaakte objecten met het middel behandeld, waarna overlast door spinnen maandenlang tot het verleden behoort!

Familiecamping 't Woutershok

Als referentie adres kunnen wij Familiecamping `t Woutershok adviseren. Een enkele behandeling voor aanvang van het seizoen is voldoende gebleken om het sanitair gebouw, waar dag en nacht de deuren open staan, en volop licht brand, het gehele seizoen van spinnen, muggen en de zogenaamde langpoten te vrijwaren

Diensten

› Periodieke schoonmaak
› Dagelijkse schoonmaak
› Vloeronderhoud

› Bouwoplevering
› Trespa reiniging
› Schoorsteen vegen
› Spinnen bestrijding

Referenties

› TESO bootdienst

› Gemeente Texel

› Camping `T Woutershok

› Woontij

Contactgegevens

Schoonmaakbedrijf Gewoon Schoon
Klimpstraat 10
1795 AL De Cocksdorp Texel

Please publish modules in offcanvas position.