sop turqouise.jpg
header4.jpeg
header6.jpeg
header5.jpeg
header7.png

Periodieke en dagelijkse schoonmaak

Voor de periodieke of dagelijkse schoonmaak van uw kantoor, winkel, horecagelegenheid, school, bungalow, chalet of woonhuis (bijvoorbeeld voor- en najaarsschoonmaak) bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor specialistische reiniging zoals brand en roetschade, hevige nicotine aanslag, wateroverlast of extreme vervuiling kunt u ten aller tijden een beroep op ons en ons team doen.

Gezonde omgeving

Een schoon gebouw en een frisse werkplek zijn niet alleen prettig voor de mensen die daar leven of werken, maar vormen ook een gezondere omgeving. Gebleken is dat bij te weinig lichtinval in verband met vervuilde ramen bijvoorbeeld, het ziekteverzuim beduidend hoger ligt, dan bij de bedrijven die regelmatig hun ramen laten reinigen.De schoonmaak moet dus goed georganiseerd zijn. Daar heeft u een deskundige partner voor nodig, die grondig en systematisch zorg draagt voor het schoonmaakonderhoud en de controle daarop.

Nieuwste schoonmaakmethoden

Onze schoonmakers passen de nieuwste schoonmaakmethoden toe en weten hoe ze verschillende afwerkingmaterialen moeten behandelen.Daar waar mogelijk werken wij voornamelijk met millieu vriendelijke producten. U bent dus niet alleen verzekerd van een hygiënische werkplek, maar u beperkt bovendien de slijtage van het gebouw en het meubilair. In overleg met de opdrachtgever stellen wij een tot in de puntjes verzorgd schoonmaakprogramma samen, waarbij de wensen van de klant, voor zover mogelijk is, voorop staan. Tevens proberen we zo veel mogelijk "vaste" mensen op dezelfde werkplek te plaatsen en ook te  houden, zodat er tussen de klant, en onze werknemers een prettige werksfeer kan ontstaan. 

Schoonmaak bungalow en chalets

Ook in de schoonmaak van verhuur objecten hebben wij inmiddels een jaren lange ervaring. Een vaste groep medewerkers dragen er zorg voor dat uw vakantieverblijf, bij aankomst van uw gasten er piekfijn uit ziet. Ook voor de verhuur van bedlinnen bent u bij ons aan het juiste adres. U meld ons de dagen van de schoonmaak door, en wij verzorgen voor u de rest. 

Enkele referentie`s

Diensten

› Periodieke schoonmaak
› Dagelijkse schoonmaak
› Vloeronderhoud

› Bouwoplevering
› Trespa reiniging
› Schoorsteen vegen
› Spinnen bestrijding

Referenties

› TESO bootdienst

› Gemeente Texel

› Camping `T Woutershok

› Woontij

Contactgegevens

Schoonmaakbedrijf Gewoon Schoon
Klimpstraat 10
1795 AL De Cocksdorp Texel

Please publish modules in offcanvas position.